Valida FlexAPI

FlexAPI od Valida je inovatívna služba poskytujúca komplexné a individuálne API endpointy presne podľa vašich požiadaviek. Vyberte si z viac ako 30 verejných registrov a zostavte si endpoint presne tak, ako ho potrebujete. Bez obmedzení a so širokým prístupom k aktuálnym a relevantným informáciám o firmách.

Buďte na čele dátových analýz s FlexAPI od Valida - presnosť, flexibilita a kontrola dát na jednom mieste.

V súčasnej dobe je dôležité mať prístup k rýchlym a spoľahlivým informáciám o firmách, ktoré vám umožnia robiť informované rozhodnutia a podporiť rast vášho podnikania. Valida FlexAPI je revolučnou službou, ktorá prináša flexibilitu a presnosť do získavania dát o firmách prostredníctvom individuálnych API endpointov.

Valida FlexAPI rozumie potrebám jednotlivých firemných zákazníkov a ponúka individuálne API endpointy, ktoré presne zodpovedajú ich konkrétnym požiadavkám. Už sa nemusíte obmedzovať na štandardné rozhrania. Valida FlexAPI vám umožňuje definovať, aké dáta chcete získať a v akom formáte ich chcete prijímať, čím vám poskytuje absolútnu kontrolu nad informáciami, ktoré potrebujete.

Pre získanie komplexných a aktuálnych informácií o firmách, Valida FlexAPI spracováva viac ako 30 rôznych registrov, vrátane referenčných aj nereferenčných. Dáta sa denne aktualizujú, čo zabezpečuje, že máte vždy najnovšie a spoľahlivé informácie pri rozhodovaní.

Okrem zdrojových dát Valida FlexAPI ponúka aj množstvo odvodených poznatkov o firmách. Medzi ne patrí napríklad test podniku v ťažkostiach, povinnosť štatutárneho auditu a ďalšie relevantné informácie. Tieto poznatky pridávajú hodnotu k základným údajom o firmách a pomáhajú vám lepšie porozumieť ich povinnostiam a potenciálnym rizikám.

Mám záujem o Valida FlexAPI

Firemné údaje na mieru presne podľa vašich potrieb

Individuálne API endpointy Valida FlexAPI majú široké využitie v rôznych oblastiach a pri rôznych typoch firemných aktivít.

diagram
  • Obchodný proces

    S pomocou Valida FlexAPI môžete jednoducho získať informácie o histórii a finančnej stabilite potenciálnych obchodných partnerov, vrátane informácií o predchádzajúcich podnikateľských aktivitách, záznamoch a zákazoch alebo dlhoch. Tieto informácie vám umožňujú robiť informované rozhodnutia a minimalizovať riziká spojené s obchodnými transakciami.

  • Proces due diligence

    Pri akvizíciách, fúziách alebo investíciách je kľúčové mať detailné informácie o spoločnostiach, s ktorými plánujete spolupracovať alebo do ktorých plánujete investovať. Valida FlexAPI vám umožňuje získať prístup k komplexným údajom o finančnej situácii, právnych aspektoch, vlastníctve a ďalších dôležitých faktoroch týkajúcich sa skúmanej spoločnosti. Tieto informácie vám pomáhajú zhodnotiť riziká a príležitosti spojené s danou transakciou.

  • Overovanie plnenia podmienok na účasť vo verejných obstarávaniach

    Pri súťažných procesoch je dôležité overiť si spoľahlivosť a finančnú stabilitu potenciálnych dodávateľov. Valida FlexAPI vám umožňuje rýchlo a efektívne získať dôležité informácie o potenciálnych dodávateľoch a ich podnikateľskej histórii.

Dátové služby Valida

Viac ako 30 verejných dátových zdrojov
Komplexná databáza firiem na Slovensku
Pravidelná aktualizácia a validácia dát

Neváhajte využiť všetky výhody individuálnych endpointov Valida FlexAPI, ktoré vám umožňujú prispôsobiť získavanie dát presne podľa vašich potrieb. Objavte nové možnosti s Valida FlexAPI a získať dátovú konkurenčnú výhodu pre váš biznis.

Máte záujem o Valida FlexApi?

Ak máte záujem o Valida FlexApi alebo chcete bližšie informácie, prípadne individuálnu konzultáciu, neváhajte nás kontaktovať.