Valida Data monitor bezplatne stráži verejne dostupné údaje o vašej firme

Viete, že údaje o vašej firme sa môžu objaviť vo viac ako 25 verejných registroch a zoznamoch? A že ich vidí každý, kto chce? Vrátane údajov o vašich dlžobách a nedoplatkoch voči zdravotným poisťovniam, Sociálnej poisťovni či Finančnej správe?

Viete o tom, že kvôli prehliadnutým nedoplatkom voči štátu môže byť vaša firma vyradená z verejného obstarávania, aj keď je zapísaná v Zozname hospodárskych subjektov vedenom na Úrade pre verejné obstarávanie?

Viete o tom, že údaje z týchto registrov a zoznamov si mnohé firmy prepájajú do svojich interných CRM a hodnotiacich systémov? Máte pod kontrolou, aký obraz o sebe vytvárate a ako vás môžu vnímať vaši obchodní partneri?

Valida Data monitor

Bezplatný monitoring údajov o vašej firme
Posielanie notifikácií o zmenách emailom
Kontrola dát vo viac ako 25 verejných registroch

Získajte kontrolu nad tým, čo o vás štát zverejňuje

Valida Data monitor za vás bezplatne denne skontroluje údaje o firme vo viac ako 25 verejných registroch, ako sú Register právnických osôb, Finančná správa, Dlhy a nedoplatky voči štátu, Úpadok alebo zánik spoločnosti, Register účtovných závierok a ďalšie.

Či už ide o zmeny v dlžobách, finančných ukazovateľov alebo iných verejných dátach, Valida Data monitor zaznamená každú zmenu o vašej firme vo viac ako 25 verejných registroch, pošle vám ju najneskôr do 24 hodín do e-mailu a umožní vám včas zareagovať.

Chcem aktivovať službu

Neváhajte využiť výhody, ktoré služba ponúka. Buďte informovaní, aktívni a majte kontrolu nad tým, ako je vaša firma vnímaná v digitálnom svete.

Zaujala vás služba Valida Data monitor?

Ak potrebujete viac informácií, neváhajte nás kontaktovať. Naši odborníci sú tu, aby vám pomohli chrániť to najcennejšie - vašu reputáciu.